goedekennis.nl >> Dossiers >> Achter de schermen >> De opvallendste verhalen

De opvallendste verhalen

Tekstalternatief video

Duur filmpje: 01:30 minuten 

De ondertiteling kun je aan- en uitzetten in de YouTube-player bij Closed Captions (CC). 

AUDIODESCRIPTIE: Op een blauw vlak verschijnt in witte letters Goede kennis. Een lamptouwtje wordt aangetrokken en het beeldmerk in de vorm van een lampje verschijnt in beeld. Gedeeld door Dedicon komt onder Goede kennis te staan. 
Een bordje met 'opname, stilte a.u.b.' Een boekenkast vol boeken. 

De geïnterviewden vertellen één voor één over hun motivatie om voor te lezen bij Dedicon. Dit vertellen ze in en rondom de studio's van Dedicon. 

Op een blauw vlak verschijnt www.goedekennis.nl. In de hoek van het beeldscherm staat het logo. 

Grappig, opvallend, boeiend

Bij Dedicon worden allerlei (school)boeken, kranten en tijdschriften voorgelezen. Van de Linda tot de Trouw. Als voorlezer kom je dus van alles tegen. Wat voor grappige, opvallende of boeiende zaken zijn onze voorlezers wel eens tegengekomen? Of bij elke dingen sta je eigenlijk niet stil dat ze ook worden voorgelezen? 

Wil je ook voorlezer worden?

Dedicon maakt jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zetten honderden vrijwilligers zich wekelijks in om ervoor te zorgen dat mensen met een leesbeperking hun favoriete romans kunnen lezen en dat leerlingen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn gewoon mee kunnen doen op school.

Heb je ook interesse om als vrijwillige voorlezer bij Dedicon aan de slag te gaan? Ga naar de website www.ikhoorjegraag.nl en meld je aan!

 

8 februari 2017Tags: vrijwilliger, voorlezen, video, gesproken boeken