goedekennis.nl >> Ervaringen >> De mooiste reactie op jouw boek?

De mooiste reactie op jouw boek?

Tekstalternatief video

Duur filmpje: 02:21 minuten 

De ondertiteling kun je aan en uitzetten in de YouTube-player bij Closed Captions (CC). 

AUDIODESCRIPTIE: Op een blauw vlak verschijnt in witte letters Goede kennis. Een lamptouwtje wordt aangetrokken en het beeldmerk in de vorm van een lampje verschijnt in beeld. Gedeeld door Dedicon komt onder Goede kennis te staan. 
Een bordje met 'opname, stilte a.u.b.' Mariska leest voor in de studio. Norbert is aan het voorlezen in een kleine studio.

De geïnterviewden vertellen één voor één over hun motivatie om voor te lezen bij Dedicon. Dit vertellen ze in en rondom de studio's van Dedicon. 

Op een blauw vlak verschijnt www.goedekennis.nl. In de hoek van het beeldscherm staat het logo. 

De mooiste reactie 

Best wel spannend natuurlijk. Als vrijwillige voorlezer lees je voor in een studio en de enige toehoorder ben je zelf. Als het af is, komt het ingelezen boek, krant of tijdschrift op de plank bij Passend Lezen te staan om voor alle klanten te luisteren. Op wat voor reactie hopen onze voorlezers eigenlijk van de lezers? 

Wil je ook voorlezer worden?

Dedicon maakt jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zetten honderden vrijwilligers zich wekelijks in om ervoor te zorgen dat mensen met een leesbeperking hun favoriete romans kunnen lezen en dat leerlingen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn gewoon mee kunnen doen op school.

Heb je ook interesse om als vrijwillige voorlezer bij Dedicon aan de slag te gaan? Ga naar de website www.ikhoorjegraag.nl en meld je aan!

7 december 2016Tags: vrijwilliger, voorlezen, gesproken boeken