'Geen gesjouw met zware boekentas'

Sem (13) maakt zich niet druk over een vergeten schoolboek

“Nu ben ik het die mijn broer uitlacht, omdat hij al zijn schoolboeken moet meezeulen. En ik niet!” Sem heeft dyslexie en gaat voor het eerst naar de brugklas.

Liever lezen dan luisteren?

“Jason is mijn broer en voordat ik naar de brugklas ging riep hij heel vaak van ‘O, jij moet straks zeulen man, met die boekentas! Zo’n klein brugpiepertje met zo’n loeigrote tas, haha!’ Ik was wel bang dat ik niet alles op de fiets kon meekrijgen; ik had eerst ook nog allerlei extra dingen nodig om te kunnen lezen, omdat ik dyslexie heb.

Maar nu heb ik de LEX app! Daarop heb ik alles voor school staan. Alle leerboeken en werkboeken enzo. Da’s echt chill! En ik heb het ook allemaal gedownload, want dan kan ik de boeken ook zonder wifi op mijn smartphone lezen. Als de wifi uitvalt op school dan zitten de anderen allemaal te stressen, maar ik niet.

En nu lach ík Jason lekker uit, want hij moet veel meer in zijn boekentas stoppen dan ik! Haha!”

Afbeelding
klantenservice Dedicon

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag over de LEX app, gesproken schoolboeken of het bestellen daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder!
T: 0486 486 486

Moet je ook 'ns luisteren...

Luisteren via de Online Player

Gesproken boeken die je in de webwinkel van Dedicon bestelt kun je voortaan direct afspelen via de Online Player. Handig, wanneer je wilt luisteren via een PC of laptop!

Publicatiedatum: 30 juli 2020 Laatste update: 4 maanden geleden