Janine ondersteunt leerlingen met dyslexie

LEX is eenvoudig in gebruik en bevordert zelfstandig werken

“Als zorgcoördinator organiseer ik extra ondersteuning voor de leerling en de docent wanneer er sprake is van dyslexie. De introductie en het gebruik van de LEX app stem ik af met ouders, leerling en alle betrokken docenten. En het werkt!”

Liever lezen dan luisteren?

Vind je het fijner om de tekst te lezen of wil je de tekst graag delen? Hieronder vind je de tekst van het geluidsfragment:

“Als zorgcoördinator onderbouw op het Maaslandcollege ondersteun ik leerlingen en docenten bij vragen rondom dyslexie. Het fijne aan de LEX app vind ik dat er na een introductie vrijwel meteen zelfstandig gewerkt kan worden met de app. Het is eenvoudig in gebruik. Zowel voor de leerling als voor de docent. 

Bij de implementatie van de app hebben we als zorgteam gebruik gemaakt van het draaiboek van Dedicon. Daarin staat stap voor stap uitgelegd hoe je de app kunt gaan gebruiken in school. Bij vragen neem ik snel even contact op met Dedicon, zij kunnen mij altijd precies vertellen wat ik moet doen bij specifieke vragen. Wel zo prettig om mijn werk goed te kunnen blijven doen!”

Afbeelding
Klantenservice Dedicon

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag over de LEX app, gesproken schoolboeken of het bestellen daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder!
T: 0486 486 486

Moet je ook 'ns luisteren...

Publicatiedatum: 30 juli 2020 Laatste update: 1 year geleden