Op de Tast: in het basisonderwijs

Een overzicht van de collectie

In de webshop van Dedicon Educatief vind je een steeds grotere collectie Op de Tast-boeken. In dit overzicht vind je alles wat voor leerlingen in het basisonderwijs beschikbaar is. Leren met Op de Tast biedt vele mogelijkheden en toepassingen voor de docent én leerling.

Inzet Op de Tast

Een strakke indeling is lastig te maken voor Op de Tast. De onderwerpen kunnen namelijk voor meerdere leeftijden van pas komen. In groep 4 kun je Op de Tast Emoticons inzetten, maar ook voor leerlingen in groep 8 is dit thema interessant! Heb je een leerling die geïnteresseerd is in bloemen en bomen? Dat hoeft niet persé pas bij het vak biologie aan bod te komen.

Per titel vind je meer informatie wanneer je op de link klikt. Je gaat dan naar de webshop van Dedicon Educatief. Onder het kopje beschrijving lees je wat er precies in het boek staat. Én je treft vanaf nu ook bij iedere titel een inzage-exemplaar aan! Je moet daarvoor even naar beneden scrollen. De titels die bij een vak horen, kunnen naast iedere op school gebruikte lesmethode worden gebruikt. Vaak zijn ze ook breder inzetbaar, bij andere vakken. 

Er zijn ook titels, die niet bij een schoolvak horen. Heb je er weleens bij stilgestaan, dat blinde leerlingen vaak geen idee hebben hoe alles wat gedrukt is eruit ziet? Letters, cijfers, symbolen... 

Basisonderwijs - vakken

Starten met voelbare tekeningen in de onderbouw

Speciale vaardigheden:

Vakoverstijgend in te zetten:

Biologie

Geschiedenis

Rekenen en wiskunde

Aardrijkskunde

Topografie

Verkeer

Niet gevonden wat je zoekt? 

Wil je een onderwerp behandelen in de klas of met je leerling en vind je dat niet terug in dit overzicht? Dan kun je een productieverzoek doen. Neem voor je dat doet altijd contact op met dorineintveld@dedicon.nl voor meer informatie. Zij vertelt je graag over wat de mogelijkheden zijn en wat je precies mee moet sturen met je productieverzoek. 

Afbeelding
Klantenservice Dedicon

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag over Op de Tast of voelbare leesvormen? Onze klantenservice helpt je graag verder!
T: 0486 486 486

Publicatiedatum: 4 januari 2021 Laatste update: 2 weeks geleden