Op de Tast: in het voortgezet onderwijs

Een overzicht van de collectie

Met de collectie Op de Tast-boeken voor blinde en slechtziende leerlingen kan iedere leerkracht uit de voeten. Maar welke Op de Tast-boeken zijn er voor het voortgezet onderwijs? Een handig overzicht!

Op de Tast in de klas

Op de Op de Tast-boeken kun je naast je methode in de klas inzetten. Ze zijn breed inzetbaar. Zo kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van de biologieboeken voor het basisonderwijs wanneer je bloemen of bomen wilt uitleggen. 

Per titel vind je meer informatie wanneer je op de link klikt. Lees in de webwinkel Dedicon Educatief wat er precies in het boek staat onder ‘beschrijving’. Je moet daarvoor even naar beneden scrollen! We hebben ook Op de tast... thema's die niet bij een schoolvak horen. Je staat er niet bij stil, maar voor een blinde leerling is het lastig een beeld te vormen bij alles wat gedrukt is. Wat denk je van cijfers, letters of emoticons?

Voortgezet onderwijs – vakken

Vakoverstijgend in te zetten:

Biologie

Economie

Natuurkunde

Scheikunde

Vrije tijd

Wiskunde

TIP: Bij Passend lezen zijn tekeningbanden met uitleg verkrijgbaar die je voor een project kunt gebruiken.

Niet gevonden wat je zoekt? 

Wil je een onderwerp behandelen in de klas of met je leerling en vind je dat niet terug in dit overzicht? Dan kun je een productieverzoek doen. Neem voor je dat doet altijd contact op met dorineintveld@dedicon.nl voor meer informatie. Zij vertelt je graag over wat de mogelijkheden zijn en wat je precies mee moet sturen met je productieverzoek.

Afbeelding
klantenservice Dedicon

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag over Op de Tast en andere voelbare leesvormen? Onze klantenservice helpt je graag verder!
T: 0486 486 486

Publicatiedatum: 31 maart 2021 Laatste update: 1 week geleden