goedekennis.nl >> Ervaringen >> Zo werkt LEX voor Casper en Laurens

Zo werkt LEX voor Casper en Laurens

Tekstalternatief video

Duur filmpje: 03:02 minuten 

De ondertiteling kun je aan en uitzetten in de YouTube-player bij Closed Captions (CC). 

[VIDEOBESCHRIJVING]

Op een blauw vlak verschijnt in witte letters Goede kennis. Een lamptouwtje wordt aangetrokken en het beeldmerk in de vorm van een lampje verschijnt in beeld. Gedeeld door Dedicon komt onder Goede kennis te staan. 

Op een groen vlak verschijnen berichtjes (appjes) in tekstblokjes: Je gesproken schoolboeken (DAISY) afspelen op je smartphone? Dat kan! Dan is LEX misschien wel iets voor jou. Casper, Laurens en Miranda vertellen je er graag over. 

Laurens, Casper en Miranda vertellen afwisselend in een klaslokaal hun ervaringen en daarbij laten ze zien hoe de app werkt. 

Op een groen vlak verschijnen berichtjes (appjes) in tekstblokjes: Aan de slag? Download de app in de App Store of Google Play Store. Je gesproken schoolboeken bestel je op educatief.dedicon.nl voor 4,50 euro. Succes! 

Op een blauw vlak verschijnt www.goedekennis.nl. In de hoek van het beeldscherm staat het logo.

Casper en Laurens gebruiken de app LEX om hun gesproken schoolboeken van Dedicon af te spelen. Zo hoeven hun ouders thuis niks meer voor te lezen, maar worden ze wel in het lezen ondersteund. Luister naar de verhalen van Casper en Laurens. Miranda is zorgcoördinator op de school van Casper en Laurens. Zij vertelt over haar ervaringen met LEX op school. 

Wil je meer weten over LEX? In dit artikel over LEX hebben we alles op een rijtje gezet. 

6 september 2017Tags: lex, apps, gesproken boeken,