Kickstartdagen bij Dedicon!

Boost jij je schooljaar?

Een goed begin is het halve werk. Maar bij Dedicon gaan we voor het hele werk! Zeker als het gaat om aangepaste studieboeken. Want nu je alle schoolboeken in de gewenste leesvorm binnen hebt, wil je ook weten hóe je ze op de prettigste manier kunt gebruiken. Daarom staan onze experts voor je klaar. Tijdens de kickstartdagen adviseren zij op maat hoe jij het maximale uit je aangepaste schoolboeken kunt halen. Zo maak jij direct al een sprong voorwaarts, waarvan jij het hele schooljaar profijt hebt. Dus bel, mail, vraag maar raak en ga voor die kickstart!

Banner kickstart

Boost je schooljaar!

Blije leerling met boeken in de arm en juichend arm omhoog.

Wat kun je allemaal met een edu-tekstbestand? Of met een dyslexiebestand? En weet je wat jouw EPUB allemaal kan? Welke andere middelen zijn nog meer handig om bij het leren te gebruiken? Of doe je dit jaar eindexamen en moet je veel oefenen? Op deze pagina beantwoorden we deze vragen. Per rubriek geordend. En mocht er dan nog een vraag onbeantwoord blijven, dan staan onze adviseurs voor je klaar! Zo maak je een echte kickstart!

Dit schooljaar op examen?

Leren op de tast?

hand met voelbare landkaart

Wist je dat je de methode-onafhankelijke titels van Op de tast... kunt gebruiken naast je schoolboek? Deze voelbare tekeningen, gebundeld per thema, zijn erg geschikt om onbekende onderwerpen uit te leggen. Voor iedere leeftijd!

Meer weten?

Logo Kickstartdagen: Mail

Mail je vraag naar onze adviseurs en krijg advies op maat!

AGENDA

Tekst: Vragenuur voor AOB'ers en andere begeleiders

Donderdag 30 september 10-11 uur

Krijg persoonlijk en op maat advies tijdens het vragenuurtje voor AOB'ers en andere begeleiders. De experts van Dedicon zitten voor je klaar! Ben jij er bij op 30 september? Meld je aan vóór 24 september via onderstaande link of goedekennis@dedicon.nl.

Dyslexie en aangepaste schoolboeken

Heb je dyslexie en maak je gebruik van dyslexiebestanden? Of gebruik je de LEX-app voor gesproken schoolboeken? Lees hoe je er het maximale uit haalt:

Bètavakken op school?

Hoe doen zij dat?

Heel wat ervaringsdeskundigen gingen je voor. Hoe werken leerlingen, docenten of studenten met aangepaste schoolboeken?

Jochem (14)
Image
Portret van Jochem in zijn havo-klas

'Ik weet nu hoe ik het beste met mijn nieuwe schoolboeken kan leren. Wiskunde gaat al stukken beter!'

Boeken lezen
Staat jouw vraag er niet tussen?

Logo Kickstartdagen: Bel

Onze experts helpen je verder. Bel voor advies op maat!