Hans Beerens

Hans maakt het leven makkelijker. Ook al is dat soms best moeilijk. Hans is typisch zo’n man die altijd op zoek is naar technologie die zijn leven kan vergemakkelijken. Hij is van mening dat ondersteunende technologie pas helpt als het voor jou werkt, en niet andersom. Sommige mensen bestempelen dat als lui, maar met die zoektocht is Hans gek genoeg altijd erg druk.

Die kennis en ervaring komen hem uitstekend van pas bij Dedicon. Want ook daar is Hans vooral bezig met het vraagstuk hoe studenten met een leesbeperking technologie in kunnen zetten zodat ze zichzelf weten te redden. Daarbij neemt hij de behoeften en wensen van de gebruikers als uitgangspunt. Want alleen dan kunnen producten en diensten goede gebruikerservaringen opleveren.

Hans is pas tevreden als mensen weer toegang krijgen tot informatie op een manier die gemakkelijk is, fijn functioneert en effectief helpt. Want zonder toegang tot die informatie, is het lastig meedoen in het klaslokaal en daarbuiten. Hans kan het weten. Zijn carrière startte namelijk in het onderwijs.

Een leerling die op zijn niveau mee kan doen dankzij de schoolboeken van Dedicon? Daar wordt Hans enthousiast van. Artikelen die je op dit platform van hem vindt, zullen met name gaan over ondersteunende technologie en toegankelijkheid. Want daar weet hij dan ook alles van. Hij is behalve productmanager namelijk ook toegankelijkheidsmanager bij Dedicon.

Stel je vraag aan Hans Beerens

Afbeelding
Hans Beerens, productmanager bij Dedicon
Hans Beerens
Productmanager en toegankelijkheidsexpert