goedekennis.nl >> Tips >> Maak toegankelijk >> Dedicon op verschillende beurzen

Dedicon op verschillende beurzen

In maart en april is Dedicon op een aantal beurzen aanwezig. Kom langs bij onze stand en maak kennis met onze leesvormen die leerlingen met een leesbeperking helpen de leerstof te lezen. Ga er zelf mee aan de slag! Probeer bijvoorbeeld onze dyslexiebestanden ter plekke uit. Ervaar hoe braille en voelbare tekeningen voelen. En beluister onze gesproken schoolboeken.

Je vindt ons op de volgende beurzen:

Nationale Dyslexie Conferentie: woensdag 21 maart in Ede

Het thema van deze conferentie is 'Lezen leren kansen creëren'. Het programma is breed, met onderwerpen van goed leesonderwijs tot effectieve interventies, van preventieve tot compenserende maatregelen. Allerlei onderwerpen worden door verschillende sprekers behandeld. Deze conferentie is interessant voor iedereen die beroepshalve bij dyslexie betrokken is. Je vindt de stand van Dedicon op de informatiemarkt. 

Dag van de Zorgcoördinator: dinsdag 10 april in Utrecht

Op deze dag staat het thema 'met open blik' centraal. Als zorgcoördinator kom je allerlei veranderingen tegen. Op deze dag worden je in verschillende workshops allerlei tools aangeboden om je gereedschapskist te vullen en met open blik de veranderingen toe te treden. Je vindt de stand van Dedicon op de informatiemarkt. 

Beurs Beter Begeleiden: dinsdag 17 april in Barneveld

De wereld verandert razendsnel en ook het onderwijs en de praktijk van de begeleider verandert snel. Met het thema 'alles in beweging' worden je op deze dag nieuwe materialen, methode en inzichten geboden. Je brein wordt ook in beweging gezet. Je vindt de stand van Dedicon op de informatiemarkt. 

Onze specialisten vertellen je graag meer over onze producten en diensten. Ze geven je tips waarmee je de volgende dag meteen mee aan de slag kunt!

6 maart 2018Tags: beurzen, dyslexie, passend onderwijs,