Aangepaste schoolboeken bestellen?

Wees voorbereid, bestel goed én op tijd!

Of een leerling nu blind of slechtziend is, voor iedere leerling is er een passende oplossing. Van gesproken boeken, bestanden voor dyslexiesoftware tot braille, vergrotingen en voelbare tekeningen, bladmuziek en oefenexamens. De educatieve collectie van Dedicon bestaat uit duizenden aangepaste leer- en werkboeken. Je wilt het schooljaar op tijd én goed kunnen starten, ook voor de leerling met een leesbeperking. Enkele tips en weetjes.

‘Hoe weet ik welke leesvorm het meest geschikt is?’ 

Een veelgehoorde vraag. Het antwoord: dat hangt af van de ondersteuningsbehoefte, persoonlijke situatie en omgeving van de leerling. Maar om de keuze makkelijker te maken, geven we je enkele tips:

  • Praat met de leerling en ouders/verzorgers. Wat vindt hij of zij fijn werken? Wat is er op de basisschool al gebruikt aan aangepast lesmateriaal?

     

  • Zorg dat je op tijd de boekenlijst van school ontvangt, zo kun je snel actie ondernemen en op tijd alle materialen in huis hebben. 
     
  • TIP: Wil je je boekenlijst in één keer eenvoudig bestellen in de door jou gewenste leesvorm? Om deze functionaliteit te gebruiken moet je met je bestelaccount ingelogd zijn op de webshop van Dedicon.
     
  • Bezoek de webshop van Dedicon en bekijk de informatie over onze leesvormen en producten

 

De klantenservice van Dedicon helpt je verder

Heb ik behalve een bestelaccount ook een gebruikersaccount nodig? Hoe ontvang ik mijn bestelling? Is er een stappenplan voor het werken met dyslexiebestanden? De meest gestelde vragen van  klanten zijn te vinden op de pagina van onze klantenservice.

En kom je er onverhoopt niet uit, of twijfel je, dan kun je altijd bellen.

Onze klantenservice staat voor je klaar!

We wensen je een goede voorbereiding én start van het nieuwe schooljaar toe.

Telefoon: (0486) 486 100
Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 16.00 uur
E-mail: klantenservice@dedicon.nl

Afbeelding
Klantenservice Dedicon

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag over aangepaste schoolboeken? Onze klantenservice helpt je graag verder! T: 0486 486 486

Afbeelding
twee meisjes lezen samen in een boek in de klas
Publicatiedatum: 2 juni 2021 Laatste update: 3 weeks geleden