Daar heb ik wel oren naar!

De voordelen van audiolezen op een rij

Leren met dyslexie roept vaak vragen op. Wanneer je jezelf er in gaat verdiepen kom je allerlei producten en mogelijkheden tegen. Met gesproken schoolboeken kun je lezen en luisteren tegelijk. Hetzelfde schoolboek dat je toch al hebt, is namelijk ook in audio beschikbaar. En... Je oren heb je altijd bij je en ze staan altijd aan. Ideaal!

Lezen + luisteren = hogere leeropbrengst

Lezen en luisteren werkt. Dat geldt al helemaal wanneer je dyslexie hebt. Je zult zien dat je resultaten er beter van worden. Het maken van huiswerk gaat sneller en het leren van veel tekst is fijner. 

Geen dure software nodig 

Gesproken schoolboeken vragen geen ingewikkelde en dure dyslexieprogramma's. Ze kosten maar €4.95 en je kunt ze daarna gratis streamen op je smartphone of computer.

Je regelt het zelf

Je hebt geen extra hulpmiddelen nodig of begeleiding van school. Je regelt het gewoon zelf. Je kunt de bestanden afspelen via je smartphone of op een Chromebook in de klas. De keuze is aan jou natuurlijk!

Menselijke stem

Terwijl je het schoolboek leest, wordt het boek voorgelezen via een online player. Gewoon door een echte menselijke stem.

Onopvallend anders in de klas

Doordat je je schoolboek kunt streamen in de klas hoef je geen gebruik te maken van hulpmiddelen die iedereen opvalt.  Zo kun je dus onopvallend anders zijn. 

Groot aanbod lesmethodes beschikbaar

Het aanbod van audioboeken is gigantisch. De kans is dus groot dat ook jouw schoolboeken beschikbaar zijn. Heb je hier wel oren naar en lijkt het je wat om te gaan audiolezen? Je bestelt de gesproken schoolboeken in de webwinkel van Dedicon.

Of wil je het graag eens uitproberen? Dat kan! 

Afbeelding
Klantenservice Dedicon

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag over gesproken boeken? Onze klantenservice helpt je graag verder! T: 0486 486 486

Publicatiedatum: 23 juni 2022 Laatste update: 1 year geleden