Zelf bladmuziek vergroten

Als je slechtziend bent kun je zelf bladmuziek vergroten om het muziekschrift te leren lezen en spelen. Je kan daarnaast ook de collectie bladmuziek van Dedicon erop naslaan. We maken je graag wegwijs!

Met behulp van toegankelijke, handige apps en computerprogramma’s kun je meteen aan de slag. Op het kennisportaal van Koninklijke Visio vind je een overzicht van de huidige mogelijkheden voor blinde en slechtziende muzikanten. Denk bijvoorbeeld aan apps die je bladmuziek vergroten en netjes herschikken, afspelen of als een lichtkrant over het scherm laten scrollen. Of apps die je bladmuziek van papier fotograferen en omzetten zodat je ze kunt afspelen of verder bewerken en een overzicht van handige sites met downloads voor bladmuziek. 

Bladmuziek laten vergroten

Dedicon kan jouw bladmuziek ook vergroten en op papier printen. Dat kan met ieder muziekstuk. Dedicon kan vergrotingen maken van bladmuziek uit fysieke muziekboeken of bladmuziek in digitale vorm. 

Het originele muziekschrift omzetten naar grootletter (letternotatie) in plaats van het vergroten van de muzieknoten, kan ook.

Bladmuziek laten vergroten? Ga dan naar de webwinkel van Dedicon.

Proefexemplaren

Van vergrote bladmuziek zijn proefexemplaren beschikbaar. Deze kunnen via onze klantenservice worden besteld.

  • Vergroting A4: ‘Dona nobis pacem’  van Jan D.
  • Vergroting A3: ‘Kinderszenen’  van Robert Schumann
Afbeelding
klantenservice Dedicon

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag over bladmuziek in aangepaste vorm of het bestellen daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder!
T: 0486 486 486